Om Pastill

Hej, det är vi som är Salong Pastill!

Lillis heter jag och är ägare till Salong Pastill. Jag har många års erfarenhet som frisör och stor yrkeskunskap. För mig är det viktigt med kvalitet och att du inte bara är nöjd när du lämnar salongen, utan också att du får en skön, avkopplande stund när du besöker mig. För mig är det en självklarhet att hålla sig uppdaterad när det gäller trender och nya tekniker. Jag går regelbundet på kurser och visningar för att hämta ny inspiration.

Salongen är helt nyrenoverad med noggrant utvalda detaljer. Vi frisörer ska hålla i många år och därför har jag valt att använda ergonomiska frisörmöbler och ett mjukare golv att stå på. Ventilationen är anpassad efter min verksamhet med hänsyn till de kemikalier som används varje dag.

Varmt välkommen!

Bild på Lillis.

Lillis

Gillar att resa och upptäcka nya platser. Drömmen är att snorkla med valhajar. Har en förkärlek till matlagningsprogram och att prova nya restauranger. 

Chewie.

Chewy

En liten gourmand som vill bli behandlad som den diva han är. Tycker om att följa med matte & husse på caféer och shoppingrundor.

Newbie.

Newbie

Lekfull, glad och alltid med en viftande svans. Bollar och gos i soffan är det bästa som finns.

OBS! Även fast vi är två allergivänliga raser så är vi aldrig i salongsdelen, utan håller alltid till i personalrummet.

En av våra duktiga frisörer på salongen klipper.
Salong Pastill - schamponering.