Om Pastill

Hej, det är vi som är Salong Pastill!

Vi som jobbar på Salong Pastill har många års erfarenhet och stor yrkeskunskap. För oss är det viktigt med kvalitet och att du inte bara är nöjd när du lämnar salongen, utan också att du får en skön, avkopplande stund när du är hos oss. Det är en självklarhet att vi håller oss uppdaterade när det gäller trender och nya tekniker. Vi går regelbundet på kurser och visningar för att hämta ny inspiration.

Salongen är helt nyrenoverad med noggrant utvalda detaljer. Vi frisörer ska hålla i många år och därför har vi valt att använda ergonomiska frisörstolar och ett mjukare golv att stå på. Ventilationen är anpassad efter vår verksamhet med hänsyn till de kemikalier vi använder varje dag.

Välkommen!

Boka tid

Lillis
Ägare/Frisör

Denise
Frisör

Salong Pastill - Stina
Stina
Börjar 1 oktober

Salong Pastill - Sofia
Sofia
Börjar 1 november

Våra leverantörer

Vi har valt att arbeta med högkvalitativa märken som både du och vi kan känna oss trygga med och som har många trogna kunder.

 

Kérastase

Det är en självklarhet för att oss att använda produkter från Kérastase. De representerar exklusiv effektivitet i kombination med sofistikerad diagnostik och skräddarsydd vård. Kérastase är branschledande inom exklusiv hårvård och levererar alltid nya sammansättningar och innovationer.

 

Disp

Disp erbjuder naturliga och veganska kvalitetsprodukter inom hårvård och styling som alla är utvecklade och producerade i Sverige. De är framtagna med kvalitet, miljö och känsla i fokus. Produkterna innehåller inte så kallade parabener eller konserveringsmedel som kan vara hormonförändrande, de är inte djurtestade och förpackningsmaterialen är helt återvinningsbara.

 

Unite

Unite är ett amerikanskt professionellt hårvårdsmärke med sin bas i Kalifornien. Produkterna har snabbt blivit populära hos stylister, influencers och kändisar – och vi tycker också om det. Unite har ett starkt socialt engagemang – i Unites akademi tar man emot betalande kunder och all vinst går till välgörenhetsorganisationer som ”San Diego Humane Society” samt ”Shelter to Soldier”. Här i Sverige finns ett liknande engagemang där all vinst från produkten ”Doggy Poo” (ett hundschampo) går till Hundstallet.

 

Olaplex

Olaplex har på kort tid blivit världens mest omtalade skönhetsprodukt tack vare den unika Olaplex-molekylen som hjälper miljontals människor världen över att få ett vackrare och starkare hår – varje dag! Hos oss ingår alltid Olaplex i våra blekningsbehandlingar. Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbildningar.

American Crew

American Crew fokuserar på skönhetsprodukter för män som kräver det bästa för hår, kropp, skägg och ansikte. Varumärket gör det enklare för alla män att upprätthålla en cool frisyr, vältrimmat skägg och en välmående hud, varje dag. American Crew arbetar hårt för att fortsätta vara ett av världens mest innovativa och intressanta företag. Runt om i världen banar de konsekvent väg för de senaste stilarna och de mest innovativa produkterna framtagna endast för män.

 

Hairtalk

Hairtalk är extensions av högsta kvalitet med patenterade tejpfästen som är de skonsammaste på marknaden. Det gör att Hairtalk kan sättas i även de tunnaste hår utan att ditt hår tar skada. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci. Dessutom håller våra extensions omsättning efter omsättning. Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer.