Om Pastill

Hej, det är vi som är Salong Pastill!

Vi som jobbar på Salong Pastill har många års erfarenhet och stor yrkeskunskap. För oss är det viktigt med kvalitet och att du inte bara är nöjd när du lämnar salongen, utan också att du får en skön, avkopplande stund när du är hos oss. Det är en självklarhet att vi håller oss uppdaterade när det gäller trender och nya tekniker. Vi går regelbundet på kurser och visningar för att hämta ny inspiration.

Salongen är helt nyrenoverad med noggrant utvalda detaljer. Vi frisörer ska hålla i många år och därför har vi valt att använda ergonomiska frisörstolar och ett mjukare golv att stå på. Ventilationen är anpassad efter vår verksamhet med hänsyn till de kemikalier vi använder varje dag. Behandlingsrummen är även de anpassade efter verksamheten för att både du som kund och vi som jobbar ska må bra.

Varmt välkommen till oss!

Bild på Lillis.

Lillis Ägare/Frisör

Lillis bor i Lanna med sin man, son och vovvar. Gillar att resa och upptäcka nya platser. Avskyr att laga mat, men älskar att äta och titta på matlagningsprogram.

Bild på Stina.

Stina Frisör

Stina är från Värmland. När hon inte umgås med familj och vänner, så tränar hon gärna på gym eller ser en serie eller sport. Som den pedant hon är får hon panik av oordning och kaos.

Bild på Sofia.

Sofia Spa- & hudterapeut

Sofia bor i Almby tillsammans med sambo och son i ett hus som de konstant renoverar. En ledig dag består av träning, natur, god mat och vin med tjejkompisarna. Siffror och spindlar är bland det värsta som finns!

Bild på Emma.

Emma
Massör & spaterapeut

Emma bor i Adolfsberg med sin sambo och två barn. Hon umgås gärna med vänner och familj förutom att umgås med dem, så tränar hon gärna eller hittar på andra aktiviteter. 

Salong Pastill - massage.
Salong Pastill - skönhetsbehandling.
Salong Pastill - schamponering.