Massage

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som mjukar upp ömma och trötta muskler och leder. Om du har ett område där du känner dig extra trött och stel så fokuserar vi extra mycket på det.

Rygg, nacke, axlar 30 min600:-
Halvkropp 45 min
700:-
Helkropp 60 min800:-
Helkropp 90 min1100:-

Klippkort massage

Klippkort med 5 ggr. Du får 10% rabatt vid varje massage.

30 min2700:-
45 min3150:-
60 min3650:-
90 min4950:-

Massage med ansiktskur

Behandlingen inleds med 60 minuter massage på de områden du vill jobba på. Exempelvis: rygg, axlar och nacke. Efter det får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, en välgörande ansiktsmask, serum och ansiktskräm.

90 min1100:-

Behandlingen inleds med massage på de områden du vill jobba på. Exempelvis: rygg, axlar och nacke. Efter det får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, en välgörande ansiktsmask, serum och ansiktskräm.

60 min800:-

TIPS! Du kan alltid göra tillval i Massage med ansiktskur:
– Portömning  ca 15 min| 200:-

Terapeutisk gravidmassage

Gravidmassage behandlar, förebygger och rehabiliterar på ett effektivt och skonsamt sätt de problem som är specifika för den gravida kroppen.

Under massagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund för dig själv. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. Varje behandling inleds med att vi prata om ditt tillstånd innan och runt graviditeten. Efter det görs ett antal tester för att se vilka muskler som ska behandla för att lindra och förebygga dina besvär. Behandlingen avslutas med att du får tips på olika övningar och stretch som kan hjälpa dig att underlätta din graviditet.

Behandlingen sker på en speciell kudde utformad efter den gravida kroppen, med fördjupning för mage och bröst så du ska ligga så bekvämt som möjligt. Du kan gå på massage under hela din graviditet.

Du kan få hjälp med problem som kan uppstå under graviditeten, såsom:
-Svullnader i händer och fötter
-Värk i ländryggen
-Smärtor i övre delen av ryggen
-Gravidischias
-Huvudvärk
-Avslappning, minskad stress
-En stund för dig själv

60 min800:-
90 min1100:-

Klippkort gravidmassage

Klippkort med 5 ggr. Du får 10% rabatt vid varje massage.

60 min3375:-
90 min4725:-

Gravidmassage med ansiktskur

Behandlingen inleds med 60 minuter gravidmassage på de områden du vill fokusera på. Exempelvis: axlar, nacke, rygg och säte. Efter massagen får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, en välgörande ansiktsmask, serum och ansiktskräm. Det kan vara bra att veta att du ligger på rygg under ansiktsbehandlingen på ca 30 min.

90 min1100:-

Terapeutisk gravidmassage.

 

 

Emma har utbildat sig till Terapeutisk gravidmassör genom Behandlingsteam John Carrier, som är den enda skolan i Sverige att utbilda certifierade gravidmassörer.

Massage med infrarött ljus

Det infraröda ljuset (IR) har en direkt och väldigt god påverkan på muskler och leder. IR ger en värmande effekt vilket leder till en ökad endorfinproduktion som lindrar smärta och stelhet i muskler och leder. IR ökar också syresättningen i cellerna, stärker även elasticiteten i bindväven samt ökar lymf- och blodcirkulationen. Detta gör att massagen får en ännu större och djupare effekt.

15 min lampa + 30 min massage700:-
15 min lampa + 45 min massage800:-
15 min lampa + 60 min massage900:-

Koppningmassage

Med hjälp av silikonkoppor skapas ett vakuum som suger upp huden. Detta påverkar bindväven i muskler och underhud så att blodgenomströmningen till hud och muskler ökar. Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret. I kombination med klassisk massage ges en form av bindvävsmassage.

30 min550:-
45 min650:-
60 min750:-

 

Ansiktskurer med Maria Åkerberg

Ekologiska produkter

 

Eco djuprengörande ansiktskur

Behandlingen inleds med rengöring. Efter det peelas huden och du ligger i ånga för att öppna upp porerna. Sen utförs portömning av huden. Efter de så får du en avkopplande ansiktsmassage och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att ett serum och ansiktskräm masseras in.

60 min900:-

Eco vitaminbehandling

En C-vitaminbehandling kan göras året om. Den återuppbygger solskadadhud. Förebygger hudens åldrande och förbättrar hudens lyster och spänst. Den är också inflammationshämmande, vilket passar till exempel mild acne. En Energikick för trött hud!

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av huden. Därefter appliceras ett serum med stabilt C-vitamin som masseras/slussas in i huden. Ovanpå appliceras sedan en vårdande och fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in. Passar alla hustyper, även känslig, men ej citrusallergiker. För bästa resultat rekommenderas en kur på fem behandlingar.

40 min600:-
Kur 5 behandlingar2700:-

Eco ansiktskur med naturlig mjölksyra

En utrensande behandling för alla hudtyper. Behandlingen motverkar finnar, oren hud, pormaskar samtidigt som din hud får bättre lyster. Den stärker collagen fibrerna i din hud så att åldersfläckar, rynkor och ärr minskar. Behandlingen inleds med djuprengöring, därefter appliceras peeling med mjölksyra från sockerbeta. När peelingen har verkat appliceras lugnande och svalkande aloe vera. Både mjölksyra och Aloe Vera är cellförnyande. Avslutningsvis får du ett näringsrikt och vårdande ansiktsbalm.

För bästa resultat rekommenderas en kur på fem gånger AHA-behandling med ett besök per vecka.

40 min600:-
Kur 5 behandlingar2700:-

Eco ansiktskur

Behandlingen inleds med en med rengöring, peeling och en välgörande ansiktsmask, massage. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in.

30 min550:-

Eco massage med ansiktskur

Behandlingen inleds med att du får massage på nacke, axlar, dekolletage och armar. Efter det får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och en välgörande ansiktsmask, massage. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in.

60 min800:-

Massage med ansiktskur

Behandlingen inleds med 60 minuter massage. Efter massagen får du en ansiktsbehandling med rengöring, peeling och en välgörande ansiktsmask, massage. Behandlingen avslutas med att en ansiktskräm masseras in.

90 min1100:-

Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör.
Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Epassi.